Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

‘Omnia’

Carrara Statuario . StonesUp-Art werkt ook in opdracht.

€2500,00

Pervidere

Wit albast, Wit albast. StonesUp-Art werkt ook in opdracht.

€799,00

Fern

Wit albast.

€350,00

Light

Soms komt een probeersel beter uit dan je denkt, in dit geval helpt het gewicht van de topsteen om alles op zijn plek te houden

€54,99

Origin1

Arduin. StonesUp-Art werkt ook in opdracht.

€200,00

Perfect imperfection

Wit albast. StonesUp-Art werkt ook in opdracht.

€899,00

Shape.

Wit albast.

€2499,00

Full Circle

Te bestellen op canvas.

€54,99

Heart-Shaped

Een ' Arch' wordt gemaakt door de pressie tussen stenen te gebruiken om ervoor te zorgen dat juist daardoor de 'Arch' blijft staan

€54,99

Ocean View

Eeen 'pointbalance' is 1 steen die door middel van de natuurlijke balans kan blijven staan, zonder trucjes. 

€54,99

Serenity

'Counterbalance' betekent dat je een balans probeert te maken door het gewicht van een andere steen te gebruiken, zodat deze alsnog de natuurlijke balans vindt.

€54,99

Shape

Wit albast. StonesUp-Art werkt ook in opdracht.

€900,00

Still

Deze balance heeft te maken met frictie en het is ook een counterbalance, de counterbalance zorgt ervoor dat de topsteen door de frictie kan blijven staan.

€54,99

Strange

De topsteen is qua vorm een uitdaging, gezien het gewicht die deze steen had, waardoor deze iets moest overhellen om de natuurlijke balans te vinden.

€54,99

Sunny blue

Dit was een leuke balans, gewicht, op een klein steentje maakt het altijd spannend. Door het gewicht van de topsteen moet je ervoor zorgen dat daardoor niet alles gaat wiebelen en schuiven en soms komt dat op millimeters uit.

€54,99

Support

Vaak kijk je naar hoe de vorm eruit ziet, en dan ontstaat er iets. In dit geval kleine steentjes, en twee 'trappetjes' en de topsteen. De kleine steentjes moeten precies goed zijn, anders blijft de balans bewegen.

€54,99

The Owl

Dit is een speciale 'pointbalance', alleen door het gewicht van deze prachtsteen,gevonden in Luxemburg, 35-40kg, Daarnaast is de steen qua vorm al een sculptuur, daarom moest deze echt stralen, krachtig, koninklijk.

€54,99

Arch

Om een 'full arch' te maken is veel geduld nodig, je hebt namelijk erg veel steentjes nodig die precies moeten 'passen' , anders draait alles. Dit is een mooi voorbeeld hoe zwaartekracht en frictie werkt.

€54,99

Connection

De twee kleinste steentjes zijn het belangrijkste, als je zorgt dat de basis goed staat. Ook moet je precies het punt vinden waar de grote steen op kan 'leunen'. 

€54,99

Red Arch

Te bestellen op canvas

€54,99

together

Te bestellen op canvas

€54,99